Archieven

 

Uw zoekacties: Bibliotheek en documentatie

Bibliotheek en documentatie

Zoeken in de bibliotheek

Voordat je gaat zoeken in de bibliotheek, raden wij je aan om de pagina te lezen over bronnen in de bibliotheek: https://regionaalarchiefrivierenland.nl/boeken.

Uitgebreide hulp bij het zoeken, vind je op https://regionaalarchiefrivierenland.nl/hulp-bij-zoeken   

Eenvoudig zoeken
In de bovenste groene balk zie je een zoekveld ‘Alle velden’. Hier kun je trefwoorden invullen waarop je zoekt in alle beschrijvingsvelden in de bibliotheek en documentatiecollectie. Je kunt hier bijvoorbeeld zoeken op titel, auteur of trefwoord. 

Wildcards kunnen het zoeken makkelijker maken. De meest gebruikte wildcards zijn:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoek je naar woorden die op elkaar lijken.

Kun je niet vinden wat je zoekt, dan betekent dat nog niet altijd dat we het niet hebben. Neem dan contact op met onze studiezaal! 0344 612 230 of https://regionaalarchiefrivierenland.nl/vraag-over-archiefonderzoek

Uitgebreid zoeken
Klik op de knop ‘Uitgebreid zoeken’ aan de rechterkant en er opent een extra zoekvenster. In dit venster vind je de velden ‘Titel’, ‘Auteur’, ‘Plaats’ en ’Periode’.

Filters
Je kunt de zoekresultaten ook beperken door de filters te gebruiken in de groene balk onder het zoekveld ‘Alle Velden’. De filters zijn: ‘Soort’, ‘Collectie’ en ‘Gedigitaliseerde publicatie’.

Zoekresultaten
Als je alle zoekcriteria hebt bepaald, klik je op de knop ‘Zoek’. Je kunt de zoekresultaten oplopend of aflopend sorteren op titel, auteur of laatste wijziging.

beacon
4  zoekresultaten
sorteren op:
 
 
 
 
Boek
1370 Reglement voor het Beurtveer tusschen de steden Rotterdam en Tiel, goedgekeurd door de raad der stad Tiel 23 juli 1841 (...)
Titel:
Reglement voor het Beurtveer tusschen de steden Rotterdam en Tiel, goedgekeurd door de raad der stad Tiel 23 juli 1841 (...)
Auteur:
Reglement.
Plaats van uitgave:
Tiel
Jaar van uitgave:
1850
Uitgever:
Gebr. Campagne
 
 
 
 
 
Boek
1368 Reglement voor de Schroef-Stoombootdienst tusschen Arnhem, 's Hertogenbosch en tusschen gelegen plaatsen, heen en terug, waarvoor aan R.H. Haentjes (...) vergunning is verleend (...) 22 Maart 1877 (...)
Titel:
Reglement voor de Schroef-Stoombootdienst tusschen Arnhem, 's Hertogenbosch en tusschen gelegen plaatsen, heen en terug, waarvoor aan R.H. Haentjes (...) vergunning is verleend (...) 22 Maart 1877 (...)
Auteur:
Reglement.
Plaats van uitgave:
Rotterdam
Jaar van uitgave:
s.a.
 
 
 
 
 
Boek
1369 Tarief en reglement voor de Schroefstoombootdienst tot vervoer van goederen en vee tusschen Tiel, Dordrecht, Rotterdam en Schiedam en tusschen liggende plaatsen (...) door de stoomboot genaamd "Handel en Scheepvaart", waarvoor vergunning is verleend aan A. Meyer en J. Gessel te Tiel (...) 6en October 1864 (...)
Titel:
Tarief en reglement voor de Schroefstoombootdienst tot vervoer van goederen en vee tusschen Tiel, Dordrecht, Rotterdam en Schiedam en tusschen liggende plaatsen (...) door de stoomboot genaamd "Handel en Scheepvaart", waarvoor vergunning is verleend aan A. Meyer en J. Gessel te Tiel (...) 6en October 1864 (...)
Auteur:
Tarief.
Plaats van uitgave:
Tiel
Jaar van uitgave:
1865
Uitgever:
Gebr. Campagne
 
 
 
 
 
Boek
1367 Reglement en tarieven, voor de schroefstoombootdienst tot het vervoer van goederen en vee, tusschen Zutphen en Schiedam, langs Doesburg, Nijmegen, Tiel, Zalt-Bommel, Gorinchem, Dordrecht en Rotterdam, waarvoor aan de heeren R.A. Hissink Wz. en H.D. Mispelblom Beijer jr. (...) vergunning is verleend (...) 12 Julij 1871
Titel:
Reglement en tarieven, voor de schroefstoombootdienst tot het vervoer van goederen en vee, tusschen Zutphen en Schiedam, langs Doesburg, Nijmegen, Tiel, Zalt-Bommel, Gorinchem, Dordrecht en Rotterdam, waarvoor aan de heeren R.A. Hissink Wz. en H.D. Mispelblom Beijer jr. (...) vergunning is verleend (...) 12 Julij 1871
Auteur:
Reglement.
Plaats van uitgave:
Zutphen
Jaar van uitgave:
s.a.