Archieven

 

Uw zoekacties: Bibliotheek en documentatie
Bibliotheek en documentatie

Zoeken in de bibliotheek

Voordat je gaat zoeken in de bibliotheek, raden wij je aan om de pagina te lezen over bronnen in de bibliotheek: https://regionaalarchiefrivierenland.nl/boeken.

Uitgebreide hulp bij het zoeken, vind je op https://regionaalarchiefrivierenland.nl/hulp-bij-zoeken   

Eenvoudig zoeken
In de bovenste groene balk zie je een zoekveld ‘Alle velden’. Hier kun je trefwoorden invullen waarop je zoekt in alle beschrijvingsvelden in de bibliotheek en documentatiecollectie. Je kunt hier bijvoorbeeld zoeken op titel, auteur of trefwoord. 

Wildcards kunnen het zoeken makkelijker maken. De meest gebruikte wildcards zijn:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoek je naar woorden die op elkaar lijken.

Kun je niet vinden wat je zoekt, dan betekent dat nog niet altijd dat we het niet hebben. Neem dan contact op met onze studiezaal! 0344 612 230 of https://regionaalarchiefrivierenland.nl/vraag-over-archiefonderzoek

Uitgebreid zoeken
Klik op de knop ‘Uitgebreid zoeken’ aan de rechterkant en er opent een extra zoekvenster. In dit venster vind je de velden ‘Titel’, ‘Auteur’, ‘Plaats’ en ’Periode’.

Filters
Je kunt de zoekresultaten ook beperken door de filters te gebruiken in de groene balk onder het zoekveld ‘Alle Velden’. De filters zijn: ‘Soort’, ‘Collectie’ en ‘Gedigitaliseerde publicatie’.

Zoekresultaten
Als je alle zoekcriteria hebt bepaald, klik je op de knop ‘Zoek’. Je kunt de zoekresultaten oplopend of aflopend sorteren op titel, auteur of laatste wijziging.

beacon
164  titels
 
 
 
 
Compact disc beschrijving
9CD Repro's van foto's van de basisschool te Kerk-Avezaath (40), de kleuterschool te Buren (27), ansichten van Kesteren (2) en de Gregoriuskerk te Buren (4)
Plaats van uitgave:
Tiel
Jaar van uitgave:
2004
 
 
 
 
 
Compact disc beschrijving
8CD Foto's opgraving grafveld Blatumsedijk Buren 5 november 2003
 
 
 
 
 
Compact disc beschrijving
7CD Foto's van 'Blikopener' sept. 2003 Tiel: ontvangst van 2 groepen leerlingen van de obs te Buren, foto in de school op 16 sept. en reproducties van foto's van de RK Gregoriuskerk te Buren in 1970
Jaar van uitgave:
2003
 
 
 
 
 
Compact disc beschrijving
6CD Reproducties van 34 foto's van de restauratie van de N.H. kerk te Erichem i.v.m. een fototentoonstelling in voorjaar 2004, alsmede van een ansichtkaart van huize Colverschoten te Lienden
Jaar van uitgave:
2003