Archieven

 

Uw zoekacties: Bibliotheek en documentatie
Bibliotheek en documentatie

Zoeken in de bibliotheek

Voordat je gaat zoeken in de bibliotheek, raden wij je aan om de pagina te lezen over bronnen in de bibliotheek: https://regionaalarchiefrivierenland.nl/boeken.

Uitgebreide hulp bij het zoeken, vind je op https://regionaalarchiefrivierenland.nl/hulp-bij-zoeken   

Eenvoudig zoeken
In de bovenste groene balk zie je een zoekveld ‘Alle velden’. Hier kun je trefwoorden invullen waarop je zoekt in alle beschrijvingsvelden in de bibliotheek en documentatiecollectie. Je kunt hier bijvoorbeeld zoeken op titel, auteur of trefwoord. 

Wildcards kunnen het zoeken makkelijker maken. De meest gebruikte wildcards zijn:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoek je naar woorden die op elkaar lijken.

Kun je niet vinden wat je zoekt, dan betekent dat nog niet altijd dat we het niet hebben. Neem dan contact op met onze studiezaal! 0344 612 230 of https://regionaalarchiefrivierenland.nl/vraag-over-archiefonderzoek

Uitgebreid zoeken
Klik op de knop ‘Uitgebreid zoeken’ aan de rechterkant en er opent een extra zoekvenster. In dit venster vind je de velden ‘Titel’, ‘Auteur’, ‘Plaats’ en ’Periode’.

Filters
Je kunt de zoekresultaten ook beperken door de filters te gebruiken in de groene balk onder het zoekveld ‘Alle Velden’. De filters zijn: ‘Soort’, ‘Collectie’ en ‘Gedigitaliseerde publicatie’.

Zoekresultaten
Als je alle zoekcriteria hebt bepaald, klik je op de knop ‘Zoek’. Je kunt de zoekresultaten oplopend of aflopend sorteren op titel, auteur of laatste wijziging.

Filter: Neex
beacon
49  zoekresultaten
 
 
 
 
Boek
396 Gedenkboek door de Koninklijke Nederlandsche Vereeniging "Ons Leger" opgedragen aan den commandant, de officieren, onderofficieren, korporaals en manschappen der Koninklijke Nederlandsche Brigade "Prinses Irene".
Titel:
Gedenkboek door de Koninklijke Nederlandsche Vereeniging "Ons Leger" opgedragen aan den commandant, de officieren, onderofficieren, korporaals en manschappen der Koninklijke Nederlandsche Brigade "Prinses Irene".
Plaats van uitgave:
s.l.
Jaar van uitgave:
1945
Uitgever:
Koninklijke Nederlandsche Vereeniging "Ons Leger"
 
 
 
 
 
Boek
13207 De vuurmonden van de Zwijger, uit: onbekend tijdschrift (Brabants Heem?)
Titel:
De vuurmonden van de Zwijger, uit: onbekend tijdschrift (Brabants Heem?)
 
 
 
 
 
Boek
13254 De villa te Kerk-Avezaath, waar de Koninklijke Familie tijdens de manoeuvres in de Betuwe verblijf houdt, uit: De Prins van 9 sept. 1911 en De Spiegel van 23 sept. 1911
Titel:
De villa te Kerk-Avezaath, waar de Koninklijke Familie tijdens de manoeuvres in de Betuwe verblijf houdt, uit: De Prins van 9 sept. 1911 en De Spiegel van 23 sept. 1911
Jaar van uitgave:
1911
Trefwoorden:
 
 
 
 
 
Boek
1404 De overgave van Tiel aan de Franschen op 7 januari 1795, uit: Bijdragen en mededeelingen der vereeniging Gelre, deel XXIX (1926)
Titel:
De overgave van Tiel aan de Franschen op 7 januari 1795, uit: Bijdragen en mededeelingen der vereeniging Gelre, deel XXIX (1926)
Auteur:
Driessen, H.L.