Alle bestanden

Uw zoekacties: De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit een motief...
xBeeldbank

Eenvoudig zoeken

U zoekt in de beeldbank door bovenaan de pagina het zoekformulier te gebruiken.

In het veld 'Alle velden' (ofwel eenvoudig zoeken) zoekt u in alle beschrijvingsvelden van alle collecties. U kunt hier bijvoorbeeld zoeken op tekstonderdeel, persoonsnaam, plaatsnaam, etc. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Uitgebreid zoeken

Er kan ook een uitgebreide zoekopdracht worden uitgevoerd, hiermee zoekt u specifieker per collectie(s). Uitgebreid zoeken biedt u de mogelijkheid om te zoeken op plaatsnaam, straatnaam, soort afbeelding, periode en er kan in alle velden worden gezocht (vrije zoekmogelijkheid).

Het keuzelijstje 'Soort afbeelding' geeft u de keuze naar welk soort afbeelding u wilt zoeken: Foto, Portretfoto of Prentbriefkaart. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Verdere mogelijkheden

U kunt uw zoekresultaten verfijnen door in de rechter kolom het gewenste filter te selecteren, onder het kopje 'Verfijnen op'. U dient hiervoor wel eerst een zoekopdracht uitgevoerd te hebben omdat de filters, zoals maker/uitgever/plaats/etc., zijn samengesteld uit waarden van uw zoekresultaten.

De zoekresultaten kunnen worden gesorteerd middels het keuzelijstje achter het kopje 'sorteren op', dat onder het zoekformulier is geplaatst. U kunt kiezen uit laatst gewijzigd, plaatsnaam, straatnaam en datering. Tevens kunt u deze laten oplopen of aflopen.

 

Beeldbank
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

 
 
thumbnail
Borduurpatroon5428 De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit een motief voor een pantoffel: roserode rozenknopjes en hederablad op een zwarte ondergrond, 1834-1862
Plaats van uitgave:
Berlijn
Formaat:
150 x 215
Patroonnummer:
5513
Expoitatie:
Beschikbaar gesteld door Stichting Vrienden van het Regionaal Archief Rivierenland
Hoogte papier in mm:
215
Datering:
1834-1862
Materiaal:
1 borduurpatroon
Breedte papier in mm:
150
Naam uitgever:
Grünthal, Z.A.
Onderwerp:
Pantoffels
Techniek:
met de hand ingekleurd
Kleur:
kleur
Kleur papier:
donkerbeige
Hoogte patroonraster:
115
Breedte patroonraster:
85
Materiële staat:
de staat van dit borduurpatroon is redelijk goed, de verf is redelijk goed aangebracht op het raster, de verf is wat sleets en iets beschadigd
Opmerking:
De voorstelling is ingekleurd op een gedrukt raster. Onder de verf zijn de kleurtekens te zien. Het patroon kan bedoeld zijn voor tapisseriewerk. Het patroonmotief is 79 ruitjes breed en 103 ruitjes hoog. Onderaan staat: Grünthals Verlag in Berlin, daarnaast met pen een naam en getal (de naam van een vorige eigenaar) Daaronder zitten twee droogstempels waarop een toegekende prijs voor de uitgever. Linksonder is een hoek afgeknipt. Op het papier zitten bruine vlekken. Er zit een scheurtje in de linkerrand. Achterop staat met pen een aantekening. Er zitten bruine vlekjes in het papier
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS