Alle bestanden

Uw zoekacties: De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit een motief...
xBeeldbank

Eenvoudig zoeken

U zoekt in de beeldbank door bovenaan de pagina het zoekformulier te gebruiken.

In het veld 'Alle velden' (ofwel eenvoudig zoeken) zoekt u in alle beschrijvingsvelden van alle collecties. U kunt hier bijvoorbeeld zoeken op tekstonderdeel, persoonsnaam, plaatsnaam, etc. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Uitgebreid zoeken

Er kan ook een uitgebreide zoekopdracht worden uitgevoerd, hiermee zoekt u specifieker per collectie(s). Uitgebreid zoeken biedt u de mogelijkheid om te zoeken op plaatsnaam, straatnaam, soort afbeelding, periode en er kan in alle velden worden gezocht (vrije zoekmogelijkheid).

Het keuzelijstje 'Soort afbeelding' geeft u de keuze naar welk soort afbeelding u wilt zoeken: Foto, Portretfoto of Prentbriefkaart. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Verdere mogelijkheden

U kunt uw zoekresultaten verfijnen door in de rechter kolom het gewenste filter te selecteren, onder het kopje 'Verfijnen op'. U dient hiervoor wel eerst een zoekopdracht uitgevoerd te hebben omdat de filters, zoals maker/uitgever/plaats/etc., zijn samengesteld uit waarden van uw zoekresultaten.

De zoekresultaten kunnen worden gesorteerd middels het keuzelijstje achter het kopje 'sorteren op', dat onder het zoekformulier is geplaatst. U kunt kiezen uit laatst gewijzigd, plaatsnaam, straatnaam en datering. Tevens kunt u deze laten oplopen of aflopen.

 

Beeldbank
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

 
 
thumbnail
Borduurpatroon5427 De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit een motief voor een pantoffel: roserode rozen, rood en groen blad op een zwarte ondergrond, 1842-1861
Plaats van uitgave:
Berlijn
Formaat:
203 x 265
Patroonnummer:
6918
Expoitatie:
Beschikbaar gesteld door Stichting Vrienden van het Regionaal Archief Rivierenland
Hoogte papier in mm:
265
Datering:
1842-1861
Materiaal:
1 borduurpatroon
Breedte papier in mm:
203
Naam uitgever:
Todt, A
Onderwerp:
Pantoffels
Techniek:
met de hand ingekleurd
Kleur:
kleur
Kleur papier:
grijs
Hoogte patroonraster:
168
Breedte patroonraster:
141
Materiële staat:
de staat van dit borduurpatroon is matig, de verf is redelijk goed aangebracht op het raster, maar de verf is wat gebroken en sleets, rechtsboven is de verf iets uitgelopen
Opmerking:
De voorstelling is ingekleurd op een gedrukt raster. Het patroon kan bedoeld zijn voor tapisseriewerk. Onder de verf zijn de kleurtekens te zien. Het patroonmotief is 137 ruitjes breed. Het papier is rondom afgeknipt. Linksonder staat een gestempelde 3 (prijsgroep). Linksonder staat: A. Todt in Berlin, daaronder staat met pen de naam van een vorige eigenaar. Er zitten bruine vlekjes in het papier en er zit een scheurtje in de bovenrand. Achterop zitten drie plakbandjes. Het papier is beduimeld en heeft vlekjes
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS