Alle bestanden

Uw zoekacties: De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit: 1. Een ov...
xBeeldbank

Eenvoudig zoeken

U zoekt in de beeldbank door bovenaan de pagina het zoekformulier te gebruiken.

In het veld 'Alle velden' (ofwel eenvoudig zoeken) zoekt u in alle beschrijvingsvelden van alle collecties. U kunt hier bijvoorbeeld zoeken op tekstonderdeel, persoonsnaam, plaatsnaam, etc. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Uitgebreid zoeken

Er kan ook een uitgebreide zoekopdracht worden uitgevoerd, hiermee zoekt u specifieker per collectie(s). Uitgebreid zoeken biedt u de mogelijkheid om te zoeken op plaatsnaam, straatnaam, soort afbeelding, periode en er kan in alle velden worden gezocht (vrije zoekmogelijkheid).

Het keuzelijstje 'Soort afbeelding' geeft u de keuze naar welk soort afbeelding u wilt zoeken: Foto, Portretfoto of Prentbriefkaart. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Verdere mogelijkheden

U kunt uw zoekresultaten verfijnen door in de rechter kolom het gewenste filter te selecteren, onder het kopje 'Verfijnen op'. U dient hiervoor wel eerst een zoekopdracht uitgevoerd te hebben omdat de filters, zoals maker/uitgever/plaats/etc., zijn samengesteld uit waarden van uw zoekresultaten.

De zoekresultaten kunnen worden gesorteerd middels het keuzelijstje achter het kopje 'sorteren op', dat onder het zoekformulier is geplaatst. U kunt kiezen uit laatst gewijzigd, plaatsnaam, straatnaam en datering. Tevens kunt u deze laten oplopen of aflopen.

 

Beeldbank
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

 
 
thumbnail
Borduurpatroon5361 De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit: 1. Een ovale krans met bladeren en rode besjes, onderaan een blauw strikje. 2. Een rand met aubergine kleurige bloemen. 3. Een rand met roserode rozen, [1e kwart 19e eeuw]
Breedte papier in mm:
133
Expoitatie:
Beschikbaar gesteld door Stichting Vrienden van het Regionaal Archief Rivierenland
Datering:
[1e kwart 19e eeuw]
Materiaal:
1 borduurpatroon
Formaat:
133 x 141
Hoogte papier in mm:
141
Onderwerp:
Bloemen en planten
Techniek:
met de hand ingekleurd
Kleur:
kleur
Kleur papier:
beige
Hoogte patroonraster:
96>
Breedte patroonraster:
100>
Materiële staat:
de staat van dit borduurpatroon is redelijk, de verf is redelijk aangebracht op het raster en is wat sleets
Opmerking:
De voorstelling is ingekleurd op een gedrukt raster. Onder de verf zijn de kleurtekens te zien. Het patroon is op karton gezet, dus bestemd voor de verhuur. Het patroon is rondom afgeknipt, dus weinig concrete gegevens. De bovenrans is slordig afgeknipt of gescheurd. Achterop staat met potlood een aantekening. Er zit een witte sticker. Een blauwe stempel van het stadmuseum zu Bautzen. Het karton is afgescheurd
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS