Alle bestanden

Uw zoekacties: De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit vier krans...
xBeeldbank

Eenvoudig zoeken

U zoekt in de beeldbank door bovenaan de pagina het zoekformulier te gebruiken.

In het veld 'Alle velden' (ofwel eenvoudig zoeken) zoekt u in alle beschrijvingsvelden van alle collecties. U kunt hier bijvoorbeeld zoeken op tekstonderdeel, persoonsnaam, plaatsnaam, etc. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Uitgebreid zoeken

Er kan ook een uitgebreide zoekopdracht worden uitgevoerd, hiermee zoekt u specifieker per collectie(s). Uitgebreid zoeken biedt u de mogelijkheid om te zoeken op plaatsnaam, straatnaam, soort afbeelding, periode en er kan in alle velden worden gezocht (vrije zoekmogelijkheid).

Het keuzelijstje 'Soort afbeelding' geeft u de keuze naar welk soort afbeelding u wilt zoeken: Foto, Portretfoto of Prentbriefkaart. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Verdere mogelijkheden

U kunt uw zoekresultaten verfijnen door in de rechter kolom het gewenste filter te selecteren, onder het kopje 'Verfijnen op'. U dient hiervoor wel eerst een zoekopdracht uitgevoerd te hebben omdat de filters, zoals maker/uitgever/plaats/etc., zijn samengesteld uit waarden van uw zoekresultaten.

De zoekresultaten kunnen worden gesorteerd middels het keuzelijstje achter het kopje 'sorteren op', dat onder het zoekformulier is geplaatst. U kunt kiezen uit laatst gewijzigd, plaatsnaam, straatnaam en datering. Tevens kunt u deze laten oplopen of aflopen.

 

Beeldbank
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Borduurpatroon
5338 De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit vier kransen: 1. Krans met roserode bloemen. 2. Krans met paarse bloemen en groen blad. 3. Krans met paarsgeelblauwe bloemen en blad. 4. Krans met geelbruine halmen. In het midden een kleine groene cirkel, 1811-1848
Expoitatie:
Beschikbaar gesteld door Stichting Vrienden van het Regionaal Archief Rivierenland
Formaat:
157 x 121
Patroonnummer:
26 F
Breedte papier in mm:
157
Hoogte papier in mm:
121
Plaats van uitgave:
Wenen
Datering:
1811-1848
Materiaal:
1 borduurpatroon
Maker:
J.Z.
Naam uitgever:
Müller, H.F.
Onderwerp:
Bloemen en planten
Techniek:
met de hand ingekleurd
Kleur:
kleur
Kleur papier:
beige
Hoogte patroonraster:
117
Breedte patroonraster:
158
Materiële staat:
de staat van dit borduurpatroon is matig, de verf is redelijk goed op gebracht op het zeer fijne raster. De verf is sleets en beschadigd
Opmerking:
De voorstelling is ingekleurd op een gedrukt raster. Onder de verf zijn de kleurtekens te zien. Onderaan staat: Wien bei H.F. Müller, Kunsthändler am Kohlmarkt. Rechtsonder staan de initialen J.Z. (ontwerper). Het papier is behoorlijk gevlekt en beduimeld. Er zitten scheurtjes en een beschadiging in de randen. Achterop staat met rood potlood het cijfer 75. Met pen enkele letters. Er zit een plakbandje op een beschadiging
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS