Alle bestanden

Uw zoekacties: De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit een meisje...
xBeeldbank

Eenvoudig zoeken

U zoekt in de beeldbank door bovenaan de pagina het zoekformulier te gebruiken.

In het veld 'Alle velden' (ofwel eenvoudig zoeken) zoekt u in alle beschrijvingsvelden van alle collecties. U kunt hier bijvoorbeeld zoeken op tekstonderdeel, persoonsnaam, plaatsnaam, etc. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Uitgebreid zoeken

Er kan ook een uitgebreide zoekopdracht worden uitgevoerd, hiermee zoekt u specifieker per collectie(s). Uitgebreid zoeken biedt u de mogelijkheid om te zoeken op plaatsnaam, straatnaam, soort afbeelding, periode en er kan in alle velden worden gezocht (vrije zoekmogelijkheid).

Het keuzelijstje 'Soort afbeelding' geeft u de keuze naar welk soort afbeelding u wilt zoeken: Foto, Portretfoto of Prentbriefkaart. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Verdere mogelijkheden

U kunt uw zoekresultaten verfijnen door in de rechter kolom het gewenste filter te selecteren, onder het kopje 'Verfijnen op'. U dient hiervoor wel eerst een zoekopdracht uitgevoerd te hebben omdat de filters, zoals maker/uitgever/plaats/etc., zijn samengesteld uit waarden van uw zoekresultaten.

De zoekresultaten kunnen worden gesorteerd middels het keuzelijstje achter het kopje 'sorteren op', dat onder het zoekformulier is geplaatst. U kunt kiezen uit laatst gewijzigd, plaatsnaam, straatnaam en datering. Tevens kunt u deze laten oplopen of aflopen.

 

Beeldbank
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

 
 
thumbnail
Borduurpatroon5304 De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit een meisje met een rode rok en een paars schort Zij voert een hen, die op een muurtje zit, 1840-1858
Plaats van uitgave:
Berlijn
Formaat:
202 x 259
Patroonnummer:
422
Expoitatie:
Beschikbaar gesteld door Stichting Vrienden van het Regionaal Archief Rivierenland
Hoogte papier in mm:
259
Datering:
1840-1858
Materiaal:
1 borduurpatroon
Breedte papier in mm:
202
Naam uitgever:
Franke, C. & Siecke
Onderwerp:
Personen en dieren
Techniek:
met de hand ingekleurd
Kleur:
kleur
Kleur papier:
beigebruin
Hoogte patroonraster:
197
Breedte patroonraster:
150
Materiële staat:
de staat van dit borduurpatroon is redelijk goed, de verf is goed aangebracht op het raster, sommige kleuren zijn sleets
Opmerking:
De voorstelling is ingekleurd op een gedrukt raster. Onder de verf zijn de kleurtekens te zien. Het patroonmotief is 144 ruitjes breed en 150 ruitjes hoog. Linksonder staat een gestempelde 6 (prijsgroep). Onderaan staat: C. Francke & Siecke in Berlin. Achterop: geen bijzonderheden
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS