Alle bestanden

Uw zoekacties: De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit een man me...
xBeeldbank

Eenvoudig zoeken

U zoekt in de beeldbank door bovenaan de pagina het zoekformulier te gebruiken.

In het veld 'Alle velden' (ofwel eenvoudig zoeken) zoekt u in alle beschrijvingsvelden van alle collecties. U kunt hier bijvoorbeeld zoeken op tekstonderdeel, persoonsnaam, plaatsnaam, etc. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Uitgebreid zoeken

Er kan ook een uitgebreide zoekopdracht worden uitgevoerd, hiermee zoekt u specifieker per collectie(s). Uitgebreid zoeken biedt u de mogelijkheid om te zoeken op plaatsnaam, straatnaam, soort afbeelding, periode en er kan in alle velden worden gezocht (vrije zoekmogelijkheid).

Het keuzelijstje 'Soort afbeelding' geeft u de keuze naar welk soort afbeelding u wilt zoeken: Foto, Portretfoto of Prentbriefkaart. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Verdere mogelijkheden

U kunt uw zoekresultaten verfijnen door in de rechter kolom het gewenste filter te selecteren, onder het kopje 'Verfijnen op'. U dient hiervoor wel eerst een zoekopdracht uitgevoerd te hebben omdat de filters, zoals maker/uitgever/plaats/etc., zijn samengesteld uit waarden van uw zoekresultaten.

De zoekresultaten kunnen worden gesorteerd middels het keuzelijstje achter het kopje 'sorteren op', dat onder het zoekformulier is geplaatst. U kunt kiezen uit laatst gewijzigd, plaatsnaam, straatnaam en datering. Tevens kunt u deze laten oplopen of aflopen.

 

Beeldbank
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Borduurpatroon
5301 De voorstelling op dit borduurpatroon bestaat uit een man met een versierde hoed en blauwe laarzen leunend tegen een stenen muur, zijn hond springt tegen hem op. Op de achtergrond ligt een steenbok, [midden 19e eeuw]
Breedte papier in mm:
241
Formaat:
241 x 191
Datering:
[midden 19e eeuw]
Materiaal:
1 borduurpatroon
Hoogte papier in mm:
191
Expoitatie:
Beschikbaar gesteld door Stichting Vrienden van het Regionaal Archief Rivierenland
Onderwerp:
Personen en dieren
Techniek:
met de hand ingekleurd
Kleur:
kleur
Kleur papier:
beige
Hoogte patroonraster:
140
Breedte patroonraster:
180
Materiële staat:
de staat van dit borduurpatroon is redelijk goed, de verf is redelijk goed aangebracht op het raster, de verf is wat dun en sleets
Opmerking:
De voorstelling is ingekleurd op een gedrukt raster. Onder de verf zijn de kleurtekens te zien. Het patroon is rondom afgeknipt, dus geen concrete gegevens bekend. Er zitten scheurtjes aan de randen en het papier is gevlekt. Achterop staan met potlood diverse aantekeningen, het stempel met Fuer Pflicht und ehr, een kroontje en de letters M en G. Er zitten diverse plakstroken.
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS