Archieven

 

Uw zoekacties: Kaartblad nr 2 behorend bij de Ligger van watergangen en kun...
Beeldbank

Eenvoudig zoeken

U zoekt in de beeldbank door bovenaan de pagina het zoekformulier te gebruiken.

In het veld 'Alle velden' (ofwel eenvoudig zoeken) zoekt u in alle beschrijvingsvelden van alle collecties. U kunt hier bijvoorbeeld zoeken op tekstonderdeel, persoonsnaam, plaatsnaam, etc. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Uitgebreid zoeken

Er kan ook een uitgebreide zoekopdracht worden uitgevoerd, hiermee zoekt u specifieker per collectie(s). Uitgebreid zoeken biedt u de mogelijkheid om te zoeken op plaatsnaam, straatnaam, soort afbeelding, periode en er kan in alle velden worden gezocht (vrije zoekmogelijkheid).

Het keuzelijstje 'Soort afbeelding' geeft u de keuze naar welk soort afbeelding u wilt zoeken: Foto, Portretfoto of Prentbriefkaart. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Verdere mogelijkheden

U kunt uw zoekresultaten verfijnen door in de rechter kolom het gewenste filter te selecteren, onder het kopje 'Verfijnen op'. U dient hiervoor wel eerst een zoekopdracht uitgevoerd te hebben omdat de filters, zoals maker/uitgever/plaats/etc., zijn samengesteld uit waarden van uw zoekresultaten.

De zoekresultaten kunnen worden gesorteerd middels het keuzelijstje achter het kopje 'sorteren op', dat onder het zoekformulier is geplaatst. U kunt kiezen uit laatst gewijzigd, plaatsnaam, straatnaam en datering. Tevens kunt u deze laten oplopen of aflopen.

 

>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
3. Aanvulling op het archief
3.2. Plaatsingslijst van de aanvulling

510-513 Kaartbladen behorend bij de Ligger van watergangen en kunstwerken van de Buitenpolder Acquoy, op een kadastrale ondergrond gemeente Beesd, sectie G en J, met aantekening van goedkeuring door Gedeputeerde Staten 22 -9-1937, 1937
Kaart
510 Kaartblad nr 2 behorend bij de Ligger van watergangen en kunstwerken van de Buitenpolder Acquoy, op een kadastrale ondergrond gemeente Beesd, sectie G, met aantekening van goedkeuring door Gedeputeerde Staten 22 -9-1937
Datering:
1937
Maker:
Buitenpolder Acquoy
Techniek:
handgetekend, ingekleurd met pen en penseel
Soort afbeelding:
1 kaart
Schaal:
1:2500
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS