Archieven

 

Uw zoekacties: Bibliotheek en documentatie

Bibliotheek en documentatie

Zoeken in de bibliotheek

Voordat je gaat zoeken in de bibliotheek, raden wij je aan om de pagina te lezen over bronnen in de bibliotheek: https://regionaalarchiefrivierenland.nl/boeken.

Uitgebreide hulp bij het zoeken, vind je op https://regionaalarchiefrivierenland.nl/hulp-bij-zoeken   

Eenvoudig zoeken
In de bovenste groene balk zie je een zoekveld ‘Alle velden’. Hier kun je trefwoorden invullen waarop je zoekt in alle beschrijvingsvelden in de bibliotheek en documentatiecollectie. Je kunt hier bijvoorbeeld zoeken op titel, auteur of trefwoord. 

Wildcards kunnen het zoeken makkelijker maken. De meest gebruikte wildcards zijn:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoek je naar woorden die op elkaar lijken.

Kun je niet vinden wat je zoekt, dan betekent dat nog niet altijd dat we het niet hebben. Neem dan contact op met onze studiezaal! 0344 612 230 of https://regionaalarchiefrivierenland.nl/vraag-over-archiefonderzoek

Uitgebreid zoeken
Klik op de knop ‘Uitgebreid zoeken’ aan de rechterkant en er opent een extra zoekvenster. In dit venster vind je de velden ‘Titel’, ‘Auteur’, ‘Plaats’ en ’Periode’.

Filters
Je kunt de zoekresultaten ook beperken door de filters te gebruiken in de groene balk onder het zoekveld ‘Alle Velden’. De filters zijn: ‘Soort’, ‘Collectie’ en ‘Gedigitaliseerde publicatie’.

Zoekresultaten
Als je alle zoekcriteria hebt bepaald, klik je op de knop ‘Zoek’. Je kunt de zoekresultaten oplopend of aflopend sorteren op titel, auteur of laatste wijziging.

beacon
76 zoekresultaten
sorteren op:
 
 
weergave:
Pagina: 2
 
 
Boek
102 Vijftig jaren : officieel gedenkboek ter gelegenheid van het Gouden Regeringsjubileum van Hare Majesteit Koningin Wilhelmina Helena Pauline Maria 1898 - 31 augustus - 1948 : ingeleid door Zijne Excellentie jhr. mr. F. Beelaerts van Blokland
Titel:
Vijftig jaren : officieel gedenkboek ter gelegenheid van het Gouden Regeringsjubileum van Hare Majesteit Koningin Wilhelmina Helena Pauline Maria 1898 - 31 augustus - 1948 : ingeleid door Zijne Excellentie jhr. mr. F. Beelaerts van Blokland
Plaats van uitgave:
Amsterdam
Jaar van uitgave:
1948
Uitgever:
Scheltens & Giltay
Trefwoorden:
 
 
 
 
 
Boek
13591 Tromp : het verhaal van een zeeheld
Titel:
Tromp : het verhaal van een zeeheld
Plaats van uitgave:
Baarn
Jaar van uitgave:
1989
Uitgever:
Hollandia
 
 
 
 
 
Boek
1310 Sententie in cas d' Appel geweezen op den 8 April 1778, door de Heere Raaden en Rekenmeesteren, van zyne doorluchtige Hoogheyd, den Heere Prinse van Orange en Nassau in zaken van Hubert van Ee contra Andries Campagne, etc.
Titel:
Sententie in cas d' Appel geweezen op den 8 April 1778, door de Heere Raaden en Rekenmeesteren, van zyne doorluchtige Hoogheyd, den Heere Prinse van Orange en Nassau in zaken van Hubert van Ee contra Andries Campagne, etc.
Auteur:
Sententie.
Plaats van uitgave:
Thiel
Jaar van uitgave:
1780
Uitgever:
Andries Campagne
 
 
 
 
 
Boek
1180 Rede, uitgesproken door de burgemeester van Tiel bij het bezoek van de koningin aan die stad : uitgesproken 7 juni 1949
Titel:
Rede, uitgesproken door de burgemeester van Tiel bij het bezoek van de koningin aan die stad : uitgesproken 7 juni 1949
Auteur:
Rede.
Plaats van uitgave:
Tiel
Jaar van uitgave:
1949
Notabene:
Stencil
Trefwoorden:
 
 
 
Pagina: 2