Archieven

 

Uw zoekacties: Bibliotheek en documentatie

Bibliotheek en documentatie


Toelichting
U kunt zoeken op (een deel van) de naam van auteur of de titel van het boek. Ook kunt u ‘alle velden’ gebruiken om op een willekeurig woord te zoeken. Voegt u het * teken toe, dan levert dit variaties van het zoekwoord op (zoeken op dorp* levert bijvoorbeeld op: dorp, dorpen, dorpsbestuur, e.d.).


Bij de beschrijvingen vindt u ook trefwoorden waarop u door kunt linken (tenzij een trefwoord maar eenmaal voorkomt).


Zoeken met operatoren beperkt zich tot AND.
>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Serie tijdschriften
198 Tabula Batavorum
Datering:
1974-1999
Titel:
Tabula Batavorum
NB:
Ontstaan uit het Mededelingenblad van de Historische Kring Kesteren en Omstreken. In 1974 verscheen het mededelingenblad voor het eerst onder de naam 'Tabula Batavorum'. In 1983 werd de Tabula een gezamenlijke uitgave van de Historische Kring Kesteren en Omstreken, de Historische Kring Oosterhout, Slijk-Ewijk en Omstreken, Afdeling 15 Midden- en West-Betuwe en Bommelerwaard van de Archeologische Werkgemeenschap Nederland, de Historische vereniging Marithaime, de Stichting Geschiedenis Gelders Rivierengebied en de Vereniging Oudheidkamer voor Tiel en omstreken. Vanaf 1984 tevens met Stichting Historische Kring Gente. - M.i.v. 1983 verschijnt het blad 3x per jaar. Alleen in 1990 2x.
- 1995, nr. 1 is een index op auteur, rubriek en geografische aanduidingen. - 1998 nr. 3 van is een afzonderlijke uitgave getiteld 'Wilhelmina kijken tussen de dijken'. - CD 10028 "Historische tijdschriften Gelders Rivierengebied' bevat de uitgaven van 1968 t.m.1999.
- Van de artikelen in het tijdschrift zijn algemene artikelen en verslagen van archeologische vondsten beperkt opgenomen.
- M.i.v. 2000 voortgezet als jaarboek onder de titel 'Terugblik'. Deze serie staat op de STUDIEZAAL (nr.1 Sz-Tb etc.)
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS