19 juli 2022

Word jij onze archiefinspecteur?

Wil je toezien op de kwaliteit van de informatiehuishouding in het Rivierenland en kent de Archiefwet geen geheimen voor jou?

Dan zoeken we jou! We hebben een vacature voor een Archiefinspecteur (32 tot 36 uur) Solliciteren kan t/m 1 september!

Als archiefinspecteur houd je namens de (gemeente)archivaris toezicht op de kwaliteit van het papieren- en digitale informatie- en archiefbeheer bij aangesloten gemeenten, gemeenschappelijke regelingen en het Waterschap Rivierenland. 

Bij het RAR werk je samen met circa 30 professionele en enthousiaste collega’s en ongeveer evenveel vrijwilligers. De lijnen zijn kort en de deuren staan altijd open. Mensen zijn niet bang om feedback te geven en te krijgen en zoeken naar samenwerking waar dat kan. De sfeer is informeel, maar we stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. Jaarlijks spreek je met je leidinggevende doelen af voor het komende jaar. En aan het eind van het jaar worden deze geëvalueerd.

Hoewel we hard werken, is er ook altijd tijd en aandacht voor elkaar. Bijvoorbeeld met een gezamenlijke kop koffie of thee, een kaartje bij feest en tegenspoed en een jaarlijks uitje. Ons kantoor is in Tiel. Het is een ruim, licht en modern gebouw met prettige werkplekken. Als het werk er geschikt voor is, kun je ook deels thuis werken.