Stamboomcafé december

Locatie: Regionale Archief Rivierenland, J.S. de Jongplein 3, Tiel
Tijd: 14.00-16.00 uur

De afdeling Betuwe van de Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) organiseert maandelijks, behalve in de zomermaanden, op elke tweede vrijdag van de maand van 14.00 - 16.00 uur een inloopbijeenkomst bij het Regionaal Archief Rivierenland. Onder het genot van een (gratis) kopje koffie kan iedereen er terecht met vragen over genealogie. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Afdeling 15 (Betuwe) van de NGV is in 1985 opgericht. Het werkgebied van de afdeling omvat officieel de gemeenten Lingewaal, Geldermalsen, Culemborg, Buren, Neerijnen, Tiel, Neder-Betuwe en een deel van Overbetuwe (west van de A50). De afdeling richt zich echter ook op de Bommelerwaard met de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel.

Let op: In verband met Corona maatregelen en afspraken met het RAR is er een beperking tot zo’n vier bezoekers, om voldoende afstand te kunnen bewaren. Het is aan het Caféteam om het aantal bezoekers verder te beperken en het kan zijn dat een bezoeker
even moet wachten alvorens hij naar binnen kan.

Aangezien Covid-19 nog niet is uitgewoed en er bij oplopend aantal besmettingen weer beperkingen zullen worden ingevoerd, blijft de kans bestaan dat we op het laatste moment activiteiten moeten afblazen. Houd hiervoor de social media en site van de NGV in de gaten!

11-12-2020